Geplaatst op door Diana Polder

Het ‘de beste wensen’ wensen, is volgens Berend het enige moment van het jaar dat veel mensen leven vanuit hun gewenste situatie. Op het moment dat je iemand anders het beste toewenst of de beste wensen ontvangt, leef je vanuit het eind; alsof het al zo is. Je wenst dat iemand anders alleen het beste voor hem of haarzelf ontvangt. En zo ontvang jij het ook.

Eigenlijk vormen we dan met z’n allen een Mastermind. Door een Mastermind bekrachtig je de intentie van de ander om zijn of haar gewenste situatie te ontvangen. Of die van jezelf.

Waarom beginnen we het jaar dan altijd op deze manier, maar leven we niet elke dag met deze denkwijze?

Omdat we onwetend zijn.

Onwetend van het feit dat er überhaupt een andere denkwijze mogelijk. Een denkwijze die zo eenvoudig is en ervoor zorgt dat je altijd kan leven in jouw gewenste situatie. Simpel opgeschreven in MIJN BOEK.

 

Berend & ik ontvangen dagelijks mailtjes van lezers. Hieronder een stukje uit de mail van een jongeman die vanwege zijn dyslexie nooit een boek leest, maar uit nieuwsgierigheid tóch begonnen is met het lezen van MIJN BOEK:

 

“Ik had nooit verwacht dat een boek zo invloedbaar kon zijn en dit voor elk individu. Het boek voelt zo persoonlijk, maar toch is het voor iedereen weggelegd. Ik zit momenteel net voorbij hoofdstuk 5 en merk nu al dat ik er dingen uit leer en dat deze mij ook helpen in het dagelijkse leven.”

 

Berend, ons team & ik, wensen jou een prachtige dag toe, voor morgen en de rest van vandaag: geniet & ontvang!