I N F O R M A T I E  - L I D M A A T S C H A P

Mastermind Mijn Boek (MMMB) herinnert jou voortdurend aan jouw gewenste situaties. Samen zorgen we ervoor dat jij op de juiste weg gaat en blijft en jij jouw gewenste situaties ontvangt.

We houden je scherp, bewust en blijven verbonden

MMMB is je steun bij het ontvangen van Leven in jouw gewenste situatie. Je houdt hierbij altijd zelf de verantwoording om met jouw gewenste situatie(s) aan het werk te gaan. MMMB geeft je praktische handvatten om jouw gewenste situatie in je dagelijks leven te integreren. Door een lidmaatschap aan te gaan, ga je een commitment aan met jezelf. Jij neemt jouw gewenste situatie serieus. Door de steun van MMMB blijf je je bewust van jouw gewenste situatie(s). Jij bepaalt zelf hoeveel inzet je nodig hebt om je gewenste situatie te ontvangen. De opdrachten helpen je om jouw gewenste situatie te beleven en (nog) beter neer te zetten om deze daadwerkelijk te realiseren en te ontvangen.

 

Dit mag jij verwachten van jouw MMMB-lidmaatschap

Deelname aan Blauwdruk-sessies

Blauwdruk-sessie wordt altijd gehouden onder begeleiding van Berend Smit, de grondlegger van de denkwijze uit Mijn Boek. In een Blauwdruk-sessie wordt verdieping gegeven aan één of meerdere hoofdstukken uit Mijn Boek. Hierbij is gelegenheid om praktijkvoorbeelden te delen met jouw MMMB-groep.

 

Krachtige resonantie

Een MMMB-groep bestaat uit minimaal 15 tot maximaal 25 deelnemers. Dit betekent dat jouw gewenste situatie meeresoneert bij velen. Het krachtveld wat dit oproept is sterk, positief en zorgt ervoor dat jij jouw gewenste situatie sneller en gemakkelijker kan ontvangen.

 

Deelname aan besloten WhatsApp-groep

Deelname aan een WhatsApp-groep geldt alléén voor jou en andere leden van jouw regionale MMMB-groep. Hierdoor ben je in de gelegenheid elk moment online jouw gewenste situatie(s) met anderen te delen. Door jouw gewenste situatie te delen, kunnen anderen uit de groep deze ondersteunen en meeresoneren.

 

Antwoord op vragen

Tijdens een blauwdruk-sessie is er volop gelegenheid voor het stellen en beantwoorden van jouw vragen. Ook in de WhatsApp-groep krijg je antwoord op de door jou gestelde vragen.

 

Huiswerk
Na elke Blauwdruksessie ontvang je huiswerk met gerichte opdrachten c.q. vragen voor thuisstudie van vooraf bepaalde hoofdstukken uit Mijn Boek. Deze opdrachten c.q. vragen dienen ter voorbereiding voor de volgende Blauwdruk-sessie en worden dan besproken.

 

Feedback

Als je het wilt, kan je feed-back krijgen op jouw gewenste situatie.

 

Ondersteuning van de Regio Navigator

De Regio Navigator onderhoudt het contact met je en fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor MMMB. De Navigator nodigt je uit voor o.a. de Blauwdruk-sessie en evenementen.

 

Flexibiliteit in volgen blauwdruk-sessie

Een blauwdruk-sessie volg je altijd en alleen voor jezelf. Dit betekent dat je onafhankelijk bent van de regio of groep waarbij jij je aanmeldt en inschrijft om de blauwdruk-sessie te volgen. Ben je bijvoorbeeld een keer afwezig bij de blauwdruk-sessie van ‘jouw’ groep? Dan is het mogelijk om je voor die blauwdruksessie aan te melden bij een andere groep in jouw regio. Of in een andere regio. Meld je hiervoor altijd even aan bij de Navigator van die regio. Je kan er ook voor kiezen deze blauwdruk-sessie later in te halen.

 

 

Extra voordelen van jouw MMMB-lidmaatschap

Korting op landelijke Events (4x per jaar). Een Event gaat dieper in op een van de volgende thema’s: relaties, gezondheid, geldzaken (werk & bedrijf), 'peace of mind'. Deelname voor MMMB-leden is € 75,- (normaal tarief is € 95,-).

Korting 1-op-1 gesprek (op locatie). Duur 1 uur: € 145,-/uur (normaal tarief is € 175,-/uur). Skype-gesprek: € 125,- uur (normaal tarief is € 150,-/uur).

Korting deelname groepsessies. Hieraan nemen minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers aan deel: duur 1 – 2 uur, € 50,- per persoon (normaal tarief is € 75,- per persoon).

 

 

Wat wij verwachten van jou

We verwachten van jou dat je:

  • leerbereidheid en veranderbereidheid hoog is;
  • openstaat voor onze eventuele feed-back;
  • de vragen c.q. opdrachten wil vervullen én vervult in je eigen tijd en tempo, waar en wanneer jij wilt;
  • zelf beslist wat jouw intensiteit is van deelname aan de MMMB-groep.
  • respectvol omgaat met je mede-resonators en hun gewenste situatie(s);
  • als resonator positieve gevoelens over de MMMB en je mede-resonators hebt.

 

Jouw investering

Het lidmaatschap is € 97,- per maand (per persoon) of € 1.070,- per jaar.