I N F O R M A T I E  - L I D M A A T S C H A P

Mastermind Mijn Boek -MMMB herinnert jou voortdurend aan jouw gewenste situatie. Samen zorgen we ervoor dat jij op de juiste weg gaat en blijft en jij jouw gewenste situatie ontvangt.

We houden je scherp, bewust en blijven verbonden

MMMB is je steun bij het ontvangen van Leven in jouw gewenste situatie. Je houdt hierbij altijd zelf de verantwoording om met jouw gewenste situatie(s) aan het werk te gaan. MMMB geeft je praktische handvatten om jouw gewenste situatie in je dagelijks leven te integreren. Door een lidmaatschap aan te gaan, ga je een commitment aan met jezelf. Jij neemt jouw gewenste situatie serieus. Door de steun van MMMB blijf je je bewust van jouw gewenste situatie(s). Jij bepaalt zelf hoeveel inzet je nodig hebt om je gewenste situatie te ontvangen. De opdrachten helpen je om jouw gewenste situatie te beleven en (nog) beter neer te zetten om deze daadwerkelijk te realiseren en te ontvangen.

 

Dit mag jij verwachten van jouw MMMB-lidmaatschap

Deelname aan de Mastermind

Een Mastermind wordt altijd gehouden onder begeleiding van Berend Smit, de grondlegger van de denkwijze uit Mijn Boek. In een Mastermind wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden verdieping gegeven aan Mijn Boek. Hierbij is gelegenheid om jouw eigen praktijkvoorbeelden te delen met jouw Mastermind.

 

Krachtige resonantie

Een MMMB-groep bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 25 deelnemers. Dit betekent dat jouw gewenste situatie meeresoneert bij anderen. Het krachtveld wat dit oproept is sterk, positief en zorgt ervoor dat jij jouw gewenste situatie sneller en gemakkelijker kan ontvangen.

 

Deelname aan besloten WhatsApp-groep

Deelname aan een WhatsApp-groep geldt alléén voor jou en andere leden van jouw Mastermind. Hierdoor ben je in de gelegenheid elk moment online jouw gewenste situatie(s) met anderen te delen. Door jouw gewenste situatie te delen, kunnen anderen uit de groep deze ondersteunen en meeresoneren.

 

Antwoord op vragen

Tijdens een Mastermindsessie is er volop gelegenheid voor het stellen en beantwoorden van jouw vragen. Ook in de WhatsApp-groep krijg je antwoord op de door jou gestelde vragen.

 

Huiswerk
Na een Mastermind kan het zijn dat je huiswerk met gerichte opdrachten c.q. vragen voor thuisstudie van vooraf bepaalde hoofdstukken uit Mijn Boek ontvangt. Deze opdrachten c.q. vragen worden in een volgende Mastermind besproken met elkaar.

 

Feedback

Als je het wilt, kan je feed-back krijgen op jouw gewenste situatie.

 

Flexibiliteit in volgen Mastermind

Een Mastermind volg je altijd en alleen voor jezelf. Dit betekent dat je onafhankelijk bent van de regio of groep waarbij jij je aanmeldt en inschrijft om de Mastermind te volgen. Ben je bijvoorbeeld een keer afwezig bij de Mastermindsessie van ‘jouw’ groep? Dan is het mogelijk om je aan te melden bij een andere Mastermind. 

 

 

Extra voordelen van jouw MMMB-lidmaatschap

 

Korting 1-op-1 gesprek (op locatie). Duur 1 uur: € 145,-/uur (normaal tarief is € 175,-/uur). Skype-gesprek: € 125,- uur (normaal tarief is € 150,-/uur).

Korting deelname groepsessies. Hieraan nemen minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers aan deel: duur 1 – 2 uur, € 50,- per persoon (normaal tarief is € 75,- per persoon).

 

 

Wat wij verwachten van jou

We verwachten van jou dat je:

  • leerbereidheid en veranderbereidheid hoog is;
  • openstaat voor onze eventuele feed-back;
  • de vragen c.q. opdrachten wil vervullen én vervult in je eigen tijd en tempo, waar en wanneer jij wilt;
  • zelf beslist wat jouw intensiteit is van deelname aan de MMMB-groep.
  • respectvol omgaat met je mede-resonators en hun gewenste situatie(s);
  • als resonator positieve gevoelens over de MMMB en je mede-resonators hebt.

 

Jouw investering

Het lidmaatschap is € 97,- per maand (per persoon) of € 1.070,- per jaar.

 

Aanmelden

Vind je het leuk een keer vrijblijvend en kosteloos deel te nemen aan een Mastermind? Neem dan contact met ons op. Wil je meer informatie of je aanmelden, kijk dan op  gewenste-situatie.nl.