M E E R     I N F O R M A T I E . . .

 

Wat is een Mastermind?

Onze Mastermind herinnert jou voortdurend aan jouw gewenste situatie. Met elkaar zorgen we ervoor dat jij op de juiste weg gaat en blijft, en jij jouw gewenste situatie gaat ontvangen.

We houden je scherp, bewust en blijven verbonden

Onze Mastermind is een steun bij het ontvangen van Leven in jouw gewenste situatie. Deze volg je altijd alleen voor jezelf. Je houdt hierbij zelf de verantwoording om met jouw gewenste situatie(s) aan de slag te gaan. Onze Mastermind geeft je praktische handvatten om de resonantie voor jouw gewenste situatie in je dagelijks leven te integreren. Door de steun van jouw Mastermindgroep blijf je je bewust van jouw gewenste situatie(s).

 

Dit mag jij verwachten van jouw lidmaatschap: 

Maandelijkse Mastermind-bijeenkomst

De maandelijkse Mastermind-bijeenkomst wordt gehouden onder begeleiding van Berend Smit. Aan de hand van ervaringen en casussen uit de praktijk van je mede-resonators (deelnemers), verdiep je je kennis van de denkwijze beschreven in Mijn Boek. 

Krachtige resonantie

De Mastermind bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 25 deelnemers. Met elkaar vormen we een krachtveld. Dit betekent dat jouw gewenste situatie ook resoneert bij anderen. Een Mastermind zorgt ervoor dat jij jouw gewenste situatie sneller en gemakkelijker kan ontvangen.

Deelname aan besloten WhatsApp-groep

Je neemt samen met de andere resonators deel aan een besloten WhatsApp-groep. Hierin ben je in de gelegenheid elk moment -online- jouw gewenste situatie(s) met anderen te delen. Dit zorgt voor een sterke resonantie. Ook krijg je antwoord op de door jou gestelde vragen. Plus dat we je zo nodig feed-back geven op de formulering op jouw gewenste situatie.

Antwoord op vragen

In de WhatsApp-groep, tijdens een Mastermind-bijeenkomst of via persoonlijk contact, is er altijd gelegenheid om je vragen te bespreken met een van ons (Berend of Diana).

Huiswerk

Na een Mastermindsessie krijg je soms huiswerk met gerichte opdrachten c.q. vragen voor thuisstudie van vooraf bepaalde hoofdstukken uit Mijn Boek ontvangt. Deze opdrachten c.q. vragen worden in een volgende Mastermind besproken met elkaar.

 

We verwachten van jou dat je...

  • leerbereidheid en veranderbereidheid hoog is;
  • respectvol omgaat met je mede-resonators en hun gewenste situatie(s);
  • als resonator positieve gevoelens over de Mastermind hebt.

  

Je investering

Het lidmaatschap is € 97,- per maand. Zoland de speciale maatregelen rondom COVID-19 van toepassing zijn, is het lidmaatschapsfee verlaagd. Het lidmaatschap is nu tijdelijk € 50,- per maand.

 

Locatie Masterminds

Gelderland   -   Eerbeek

   

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie en/of je aanmelden voor dit Corona-tijd lidmaatschap? Vul het contactformulier in. Of neem rechtstreeks contact op met Berend: 06 - 53 54 11 71. Spreek zo nodig een bericht in op zijn voicemail. We nemen dan contact met je op. 

 

 

COVID-19

Op dit moment heerst er in dé wereld COVID-19 en houden wij rekening met de wettelijke voorschriften en richtlijnen vanuit de overheid voor groepsbijeenkomsten. Tijdens de Mastermind-bijeenkomst houden we gepaste afstand en zorgen voor desinfectants.