M E E R   I N F O R M A T I E . . .

 

Wat is het Corona-tijd lidmaatschap?

Het Corona-tijd lidmaatschap is het digitale alternatief voor onze fysieke Mastermind. Je krijgt toegang tot onze krachtige Whatsapp-groep Steeds Beter. Andere resonators resoneren en ondersteunen jouw gewenste situatie. Onze digitale Mastermind herinnert jou voortdurend aan jouw gewenste situatie.

We houden je scherp, bewust en blijven verbonden

Je houdt hierbij altijd zelf de verantwoording om met jouw gewenste situatie(s) aan de slag te gaan. Door steun van de andere resonators , blijf je je bewust van jouw gewenste situatie(s). Jij bepaalt zelf hoeveel inzet je nodig hebt om je gewenste situatie te ontvangen. Onze ondersteuning helpt je om jouw gewenste situatie te beleven en (nog) beter neer te zetten om deze daadwerkelijk te realiseren en te ontvangen.

 

Wat heeft het Coronatijd lidmaatschap jou te bieden? 

Deelname aan Zoomsessie

De maandelijkse zoomsessie wordt gehouden onder begeleiding van Berend & Diana. Hierbij komt jouw gewenste situatie aan bod. De zoomsessie biedt je de gelegenheid jouw persoonlijke casus eventueel voor te leggen en met elkaar te bespreken. 

Krachtige resonantie

De Steeds Beter-groep bestaat uit maximaal 20-25 deelnemers zodat jouw gewenste situatie resoneert bij anderen. Dit krachtveld zorgt voor een sterke resonantie. Deze is altijd positief en zorgt ervoor dat jij jouw gewenste situatie sneller en gemakkelijker kan ontvangen.

Deelname aan een besloten WhatsApp-groep

Deelname aan de Steeds Beter WhatsApp-groep is veilig en vertrouwd. Hierdoor ben je in de gelegenheid elk moment online jouw gewenste situatie met anderen te delen.

Antwoord op vragen

Tijdens een zoomsessie is er gelegenheid tot het stellen en beantwoorden van jouw vragen. Ook in de WhatsApp-groep krijg je antwoord op de door jou gestelde vragen.

Feedback                                                                                                             

Als je dat wil, krijg je feed-back op de formulering van jouw gewenste situatie.

Korting wandelsessie 1-op-1

Op afspraak is een persoonlijke wandeling met Berend of Diana mogelijk bij hun in de omgeving. Het tarief is tijdens deze Coronatijd aangepast. Tijdens deze wandeling kan jij jouw persoonlijke issues voorleggen en bespreken.

 

We verwachten van jou dat je...

  • leerbereidheid en veranderbereidheid hoog is;
  • openstaat voor onze eventuele feed-back;
  • respectvol omgaat met je mede-resonators en hun gewenste situatie(s);
  • als resonator positieve gevoelens over de Mastermind hebt.

 

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie en/of je aanmelden voor dit Corona-tijd lidmaatschap? Vul het contactformulier in. Of neem rechtstreeks contact op met Berend: 06 - 53 54 11 71. Spreek zo nodig een bericht in op zijn voicemail. We nemen dan contact met je op!