M E E R   I N F O R M A T I E . . .

 

Wat is een Mastermind?

Onze Mastermind herinnert jou voortdurend aan jouw gewenste situatie. Met elkaar zorgen we ervoor dat jij op de juiste weg gaat en blijft en jij jouw gewenste situatie ontvangt.

We houden je scherp, bewust en blijven verbonden

Onze Mastermind is je steun bij het ontvangen van Leven in jouw gewenste situatie. Je houdt hierbij altijd zelf de verantwoording om met jouw gewenste situatie(s) aan de slag te gaan. Onze Mastermind geeft je praktische handvatten om jouw gewenste situatie in je dagelijks leven te integreren. Door een lidmaatschap aan te gaan, ga je een commitment aan met jezelf. Jij neemt jouw gewenste situatie serieus. Door de steun van jouw Mastermind blijf je je bewust van jouw gewenste situatie(s). Jij bepaalt zelf hoeveel inzet je nodig hebt om je gewenste situatie te ontvangen. De opdrachten helpen je om jouw gewenste situatie te beleven en (nog) beter neer te zetten om deze daadwerkelijk te realiseren en te ontvangen.

 

Dit mag jij verwachten van jouw lidmaatschap: 

Deelname aan onze Mastermind

De Mastermind wordt altijd gehouden onder begeleiding van Berend Smit, de grondlegger van de denkwijze uit Mijn Boek. In onze Mastermind wordt aan de hand van casussen uit de praktijk van de deelnemers verdieping gegeven aan de denkwijze beschreven in Mijn Boek. 

Krachtige resonantie

De Mastermind bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 25 deelnemers. Dit betekent dat jouw gewenste situatie resoneert bij anderen. Het krachtveld wat dit oproept is sterk, positief en zorgt ervoor dat jij jouw gewenste situatie sneller en gemakkelijker kan ontvangen.

Deelname aan besloten WhatsApp-groep                                            

Deelname aan een WhatsApp-groep geldt alléén voor jou en andere leden van jouw Mastermind. Hierdoor ben je in de gelegenheid elk moment online jouw gewenste situatie(s) met anderen te delen. Dit zorgt voor een sterke resonantie.

Antwoord op vragen

Tijdens een Mastermindsessie is er gelegenheid tot het stellen en beantwoorden van jouw vragen. Ook in de WhatsApp-groep krijg je antwoord op de door jou gestelde vragen.

Huiswerk
Na een Mastermindsessie kan het zijn dat je huiswerk met gerichte opdrachten c.q. vragen voor thuisstudie van vooraf bepaalde hoofdstukken uit Mijn Boek ontvangt. Deze opdrachten c.q. vragen worden in een volgende Mastermind besproken met elkaar.

Feedback                                                                                                             

Als je dat wil, krijg je feed-back op de formulering van jouw gewenste situatie.

Flexibel 

Een Mastermind volg je altijd en alleen voor jezelf. Dit betekent dat je onafhankelijk bent van de regio of groep waarbij jij je aanmeldt en inschrijft om de Mastermind te volgen. Ben je bijvoorbeeld een keer afwezig bij de Mastermindsessie van ‘jouw’ groep? Dan zijn we zo flexibel zodat het mogelijk is om je aan te melden bij een andere Mastermind. 

Korting 1-op-1 gesprek (op locatie)

Duur 1 uur: € 145,-/uur (normaal tarief is € 175,-/uur). Skype-gesprek: € 125,- uur (normaal tarief is € 150,-/uur). 

 

 

We verwachten van jou dat je...

  • leerbereidheid en veranderbereidheid hoog is;
  • openstaat voor onze eventuele feed-back;
  • de vragen c.q. opdrachten wil vervullen én vervult in je eigen tijd en tempo, waar en wanneer jij wilt;
  • zelf beslist wat jouw intensiteit is van deelname aan de Mastermind;
  • respectvol omgaat met je mede-resonators en hun gewenste situatie(s);
  • als resonator positieve gevoelens over de Mastermind hebt.

 

 

Je investering

Het lidmaatschap is € 97,- per maand (per persoon) of € 1.070,- per jaar.

 

Locatie Masterminds

Friesland   -   Gelderland   -   Noord-Holland   -   Rotterdam    -   Eerbeek

Vanaf voorjaar 2020: Venlo, Amersfoort en Zwolle

 

  

Meer informatie of aanmelden?

We verwelkomen je graag om een keer vrijblijvend en gratis deel te nemen aan een van onze Masterminds om te zien of dit iets is voor je. Wil je meer informatie en/of je aanmelden voor een van onze Masterminds? 
  1. Vul het contactformulier in. 
  2. Neem rechtstreeks contact op met Berend: 06 - 53 54 11 71. Spreek zo nodig een bericht in op zijn voicemail. 

 We nemen dan contact met je op!