Phoebe Malakauseya

Even voorstellen...Ik ben Phoebe Malakauseya, navigator regio Gelderland. Ik ben er altijd al van overtuigd geweest dat er meer is tussen ‘hemel en aarde’ en vind persoonlijke groei en ontwikkeling erg belangrijk. Ik kende Berend al een tijdje vanuit een Mastermind, toen ik werd gevraagd of ik proeflezer wilde zijn. Ik voelde me vereerd en heb er geen moment over getwijfeld. Na het lezen van de proefversie werd ik al steeds meer relaxt. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats, vragen werden beantwoord en de juiste mensen komen op mijn pad.

  

Waarom ben je navigator geworden? Ik ben navigator geworden omdat ik het iedereen gun te leven in zijn of haar gewenste situatie. 'Alles is mogelijk', is een uitspraak die ik al heel wat jaren hanteer en met behulp van Mijn Boek is dit nu ook vele malen sneller te ontvangen. Ik vind het dan ook supertof om samen met Emmy navigator te zijn en op deze manier de denkwijze uit te dragen.

 

Wat is voor jou het grootste inzicht dat je hebt gekregen na het lezen van Mijn Boek? Er zijn meerder inzichten geweest. Zo is er het verschil tussen je Menszijn en Het Bewustzijn, wereld versus jouw wereld, resoneren, 'future pull', de denkwijze in de praktijk, een stukje kwantumfysica (wat ik echt reuze interessant vind) en nog meer. Maar wat ik echt een topper vind, is het stappenplan: van huidige situatie naar gewenste situatie. Deze wordt zo helder en duidelijk beschreven, waardoor je al snel ontdekt om jouw gewenste situatie te ontvangen.

 

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken? Hahaha, deze vraag heb ik zelf bedacht! Op zo’n vraag komen vaak antwoorden die je niet verwacht en zo weet je een klein beetje meer van de persoon achter de navigator. Ik slaap niet veel en ben regelmatig een (groot) gedeelte van de nacht wakker. Maar als ik slaap, kun je me wakker maken voor: écht Italiaans schepijs, vallende sterren spotten, verse sneeuw die blijft liggen (en dan een sneeuwballengevecht of een sneeuwpop maken) en naar een prachtige maan en/of sterrenhemel kijken. Ik kan echt genieten van de kleine dingen dus ik vergeet vast hier nog het een en ander op te noemen.