Emmy van Wolven

Even voorstellen… Mijn naam is Emmy van Wolven, navigator regio Gelderland, van Mijn Boek. Ik ben met Mijn Boek in aanraking gekomen via een vriendin die proeflezer was en mij al een paar maanden voor de boeklancering nieuwsgierig maakte. Toen de datum van de boeklancering bekend was, twijfelde ik geen moment en ging mee. En ik was verkocht. Het kwam precies op het juiste moment in mijn leven want er was nogal wat turbulentie op bepaalde gebieden. Dit was denk ik de reden dat ik me gedurende die paar maanden ervoor weer - zoals ik dit eerder in mijn leven ook heb gedaan - verdiepte in zaken als kwantumfysica en de wet van aantrekkingskracht. Mijn Boek past daar precies in en zelfs beter omdat het op een heldere manier verwoordt hoe je je verlangens en/of dromen om kunt zetten in jouw gewenste situatie.

 

Waarom ben je navigator geworden? Dat is op een hele natuurlijke manier gegaan eigenlijk. Zonder er al te veel over na te denken, stapten zowel Phoebe als ik in de rol van navigator van Mijn Boek. We hebben de rol op ons genomen de schrijvers te helpen de theorie verder te verspreiden en mensen hiermee te helpen.

 

Wat is voor jou het grootste inzicht dat je hebt gekregen na het lezen van Mijn Boek? Voor mij zijn er twee echte ‘gamechangers’ en dat is ten eerste dat ook tegenslag of als dingen niet gaan zoals je hebt gewenst, horen bij je gewenste situatie. Je weet soms niet waarom dingen juist wel of juist niet gebeuren. Hiervoor is wel het vertrouwen nodig dat Het Bewustzijn hiervoor zorg draagt. De tweede is dat ik mezelf veel vaker de vraag stel of iets mij dient. Als iets mij niet dient lukt het me steeds beter dit los te laten. Vooral bij (eigen) emoties is dit heel fijn, maar vergt de nodige oefening.

 

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken? Er zijn zoveel mooie en fijne dingen. Wat zo even in mij opkomt, is als het net gesneeuwd heeft een wandeling maken. Het tijdstip maakt dan niet uit. Ik heb dat wel eens middenin de nacht gedaan en dat vond ik heel bijzonder, bijzonder mooi.

 

 

->terug naar Navigators