Lotte Brunia-Hugen

Even voorstellen… Ik ben Lotte Hugen, navigator van Mijn Boek. Ik leef bewust en vooral vanuit Het Bewustzijn! Dit betekent dat ik mij in mijn leven laat leiden door Het Bewustzijn. Via mijn partner (die ondernemer is) ben ik in aanraking gekomen met Mijn Boek. Wij zijn beiden zo enthousiast over de resultaten die wij zelf, maar ook de mensen om ons heen, ontvangen, dat ik inmiddels navigator ben voor de regio Friesland. Er is mij gevraagd iets meer te vertellen over mijzelf aan de hand van een paar vragen.

 

Waarom ben je navigator geworden? Om de onwetendheid in Friesland te verkleinen. Ik krijg zo veel energie van al die mooie ervaringen die nu al gebeuren, dat ik heel graag iedereen die dat wil, wil helpen met het behalen van zijn gewenste situatie. 

 

Wat is voor jou het grootste inzicht dat je hebt gekregen na het lezen van Mijn Boek? Mijn onwetendheid is verdwenen. Nu weet ik wat er altijd al mogelijk was en hoe ik dit kan bereiken. En door de juiste handelingen deze sneller te bereiken!

 

Waarvoor mogen we je 's nachts wakker maken? Op een warme dag de opkomende zon, schijnend op een vol bloeiend voedselbos. Of volle maan op een warme avond schijnend op een vol bloeiend voedselbos.

 

-> terug naar Navigators