Yvonne de Vries-Dekter

Even voorstellen...  Mijn naam is Yvonne de Vries-Dekter, ik ben getrouwd met Bram en we hebben 2 puber kinderen. Ik ben een echte levensgenieter en altijd zoekende geweest naar hoe het nog beter, mooier en leuker kan zijn.  Zelfontwikkeling en de wet van de aantrekking hebben altijd al mijn grote interesse gehad. Het manifesteren van mijn wensen is me op een of andere manier altijd een soort van natuurlijk afgegaan. Nu ik de methode van Mijn Boek heb leren kennen is het helemaal feest. Dat je bewust kunt afstemmen op jouw gewenste situatie en geniet van alles wat er al is om te ontvangen vind ik echt magisch. Ik werk als zelfstandig professional bij opdrachtgevers in de rol van interim HR manager. Ook hierbij helpt de methode me vooruit en vind ik het daarnaast mooi om ook anderen hiermee te helpen.

 

Waarom ben je navigator geworden?  De methode van Mijn Boek heeft mij in korte tijd al zo veel gebracht dat ik heel graag een bijdrage lever aan het verspreiden hiervan zodat nog meer mensen kunnen gaan leven in hun gewenste situatie. Daarnaast ben ik gek op plannen en organiseren en de verbinding zoeken met mensen en organisaties. Helemaal passend bij deze rol. Ook is het waardevol voor mij om op deze manier nauw betrokken te blijven bij Berend en Diana en te blijven leren over het leven in mijn gewenste situatie. 

 

Wat is voor jou het grootste inzicht dat je hebt gekregen na het lezen van Mijn Boek?  Dat er onderscheid is tussen ons menszijn en het bewustzijn. Eerst is er het bewustzijn en daarna pas ons menszijn en als we in staat zijn voornamelijk vanuit het bewustzijn te leven, dan is alles mogelijk.

 

Waarvoor mogen we je 's nachts wakker maken?  Mijn gewenste situatie is dat ik mijn nachten vooral slapend doorbreng. Overdag ben ik gek op intens genieten van zowel het grote als het kleine en dan tot de ontdekking komen dat soms het kleine groots blijkt te zijn.

 

->terug naar Navigators