Twan van Tilburg

Even voorstellen…   Als kleine jongen was ik altijd de verbindende factor in vriendengroepjes tijdens het buitenspelen en sporten. Hierdoor heb ik mij weten te ontwikkelen tot een verbindende, enthousiaste professional met een brede ervaring in het creëren van de juiste sfeer. Ik krijg mensen dan ook gemakkelijk in beweging. Daarnaast ben ik de man van een prachtige vrouw en vader van twee heerlijke dochters. Met veel energie en liefde bied ik hun mijn steun en rust. 

In mijn leven heb ik veel grenzen verlegd en vanuit kracht heb ik deze ook altijd weer opnieuw weten te verleggen. Na het afronden van mijn NLP-practitioner, masteropleiding en mijn NLP-trainers opleiding, richt ik mij op de preventieve kant van stress of PTSS, bij mensen en bedrijven in mijn netwerk.

 

Waarom ben je Opleider Resonantiecoach geworden?   Met veel plezier werk ik samen met Berend, Diana, Yvonne en Sabine aan mooie trajecten om mensen te begeleiden om vanuit hun gewenste situatie te leven. Hierbij zet ik jou als mens, jouw welzijn en Het Bewustzijn centraal en deel hiervoor mijn enthousiasme en het leven met plezier: “Je kan je verlangens trainen om te leven in jouw gewenste situatie”.

  

Wat is voor jou het grootste inzicht dat je hebt gekregen na het lezen van Mijn Boek? Ik heb Mijn Boek inmiddels een aantal maal gelezen. Steeds meer puzzelstukjes vallen in elkaar; ik ontmoet oud-collega’s, genereer mooie opdrachten en heb fijne gesprekken. Leven vanuit Het Bewustzijn zorgt ervoor dat ik vanuit mijn gewenste situatie leef en met plezier mooie nieuwe wensen neerzet.

 

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken?   Een mens met zijn of haar eigen gedrag en gevoel, te ondersteunen, inspireren en begeleiden, brengt en geeft mij veel energie. Ik voel me dan ook als een vis in het water als ik werk en leef als teamspeler en daarmee een integraal onderdeel mag zijn binnen een groep. Hiervoor mag je mij altijd wakker maken!

 

Terug naar ons team