Berend Smit (1961)

Berend Smit

 

Winkler Prins    Als kleine jongen was ik altijd al nieuwsgierig en stelde iedereen ‘waarom’ en ‘hoe’ vragen. Vanaf mijn vijfde jaar las ik thuis de Winkler Prins Encyclopedie. Mijn kennis is breed ontwikkeld; gemiddeld (snel-)lees ik zo'n 100 (e-)boeken per jaar over o.a. kwantumfysica, psychologie, filosofie, theologie, neuroplasticiteit en nanotechnologie.

Mijn loopbaan      In mijn loopbaan heb ik als International Troubleshooter gewerkt voor internationale bedrijven en organisaties. Hiervoor heb ik o.a. 10 jaar in de USA gewoond. In het verleden heb ik over de wereld op verschillende podia gestaan om te vertellen over mijn denkwijze. Ik heb met vele bekende mensen gewerkt, maar dit is allemaal niet zo belangrijk. Volgens mijn denkwijze zijn mijn successen van nu en uit het verleden, niet van toepassing op het door jou ontvangen van jouw gewenste situatie en jouw succes. Nog steeds werk ik graag voor bedrijven en merk dat het bereiken van successen binnen bedrijven met Mijn Boek vele malen sneller gaat (zie ook quantumwebacademy.nl).

Jouw realiteit      Mijn ervaring is dat geleerde mensen vanuit dezelfde wetenschap allemaal een eigen standpunt en mening hebben: wie moet je geloven? Wie heeft het bij het rechte eind? Voor mij maakt dit allemaal niet uit. Volgens mijn denkwijze is hetgeen wat jij gelooft, volstrekt jouw waarheid. Als jij jouw mening, conclusie en waarheid communiceert met Het Bewustzijn, zal jij dit als zijnde jouw realiteit ontvangen.            

Mijn Boek      Klanten van mij hebben mij in het verleden regelmatig gevraagd of ik over mijn werkwijze een boek zou willen schrijven. Na 2,5 jaar schrijven is Mijn Boek verschenen (september 2018). Op dit moment worden we gevraagd om door het hele land seminars en masterminds te geven.

Over Mijn Boek: “Mijn denkwijze is simpel; ik denk vanuit de gewenste situatie, vanuit het einde, alsof het al zo is. Deze denkwijze en de achterliggende theorie, staat nu beschreven, zodat als jij Mijn Boek leest, jij jouw gewenste situatie kan ontvangen.”

    

Diana Polder (1966)

Diana Polder

 

Op zoek      Voordat ik Berend ontmoette, was ik altijd op zoek naar diezelfde staat van zijn die ik zo sterk als kind ervoer. Net als Berend, was ook ik een nieuwsgierig kind en haalde elke week stapels interessante boeken bij de bibliotheek. Na het schrijven van Mijn Boek is voor mij duidelijk geworden dat ik als kind mijn wereld creëerde en ontving.

Hoe en waarom      Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de wet van aantrekking en kwantumfysica, maar vond daarin niet alle antwoorden op mijn vragen. Tijdens het schrijven van Mijn Boek heb ik (tot vervelens toe ;-) aan Berend álle 'hoe' en 'waarom' vragen gesteld, met de gedachte 'Als ík het begrijp, begrijpt iedereen het'! Door bij het schrijven de denkwijze uit te drukken in eenvoudige taal, is 'Mijn Boek' een boek geworden voor iedereen!

Organiseren      Naast het ouder- en schrijverschap, ben ik Life & Work organizer (Organiseer jezelf) en hou van ordenen, structureren en organiseren. Het kan hierbij om een volle inbox, chaos aan spullen of prioritering van taken gaan. Het begeleiden van veranderprocessen gaat mij natuurlijk af. Krachtig, zonder oordeel en met respect voor eigen regie en keuzes, stimuleer ik je om altijd jouw gewenste situatie in ontvangst te nemen.

Over Mijn Boek: "Eigenlijk is deze denkwijze zó verrassend simpel. Je hoeft hiervoor niets te doen, je bént het al. Dit was voor mij de grootste eye-opener bij het schrijven van Mijn Boek. Als mens maken wij het leven uitermate gecompliceerd, terwijl Leven vanuit Het Bewustzijn in essentie kinderlijk eenvoudig is." 

 

Foto's: Magnetic Fotografie