We ontvangen regelmatig vragen van belangstellenden. We hebben een aantal van de meest voorkomende vragen speciaal voor jou hier op een rij gezet. Heb je een vraag over MIJN BOEK, de Wet van Ontvangen of een andere vraag? Mail 'm ons! 

 

 

-Q-     'Wat is het verschil van de 'materie-denkwijze' uit MIJN BOEK met andere denkwijzen?'

-A-     Elke andere denkwijze geeft slechts een manier aan hoe jij, als mens, dingen moet gaan doen en beleven. Op deze wijze houd jij je menszijn in stand en leef je vanuit je waarnemingen en ervaringen. MIJN BOEK vertelt jou niets waarbij jij ons als schrijvers nodig hebt om jou te vertellen wat je moet doen om je gewenste situatie te doen ontvangen. Wij leren je niets en schrijven je niets voor, we nemen slechts je onwetendheid weg. De onwetendheid dat er een producent is van datgene wat jij ontvangt in je dagelijks leven. Er is niets wat jij nodig hebt, anders dan de denkwijze beschreven in MIJN BOEK. Er is geen enkele vraag die onbeantwoord blijft, als je leeft volgens de methode van MIJN BOEK. Ofwel, in MIJN BOEK is élke vraag beantwoord. In het kort… jij communiceert met wat wij in MIJN BOEK ‘Het Bewustzijn’ noemen. Het Bewustzijn is de producent van datgene wat jij aangeeft om te ontvangen. Je hoeft hiervoor niets te doen. Het enige wat nodig is voor de productie van jouw gewenste situatie is een andere denkwijze en andere communicatie. Zodat jij áltijd datgene ontvangt wat jij inzet om te ontvangen, jouw gewenste situatie.

 

 

-Q-     'Waarom is voor de titel MIJN BOEK gekozen?'

-A-     De inhoud van MIJN BOEK gaat niet over ons schrijvers. Dan hadden we het namelijk ONS BOEK genoemd. Wij zijn slechts een doorgeefluik van de materie-denkwijze. Zodra jij MIJN BOEK leest, weet je waarom de titel volkomen passend is voor dit boek; het is MIJN BOEK, geschreven alléén voor jou. MIJN BOEK is JOUW boek, voor jou en alleen jouw gewenste situatie

 

 

-Q-     'Waarin is deze materie-denkwijze verschillend van de Wet van Aantrekking?' 

-A-     Zo in eerste instantie lijkt er een klein verschil te zijn tussen de Wet van Ontvangen enerzijds en de Wet van Aantrekking anderzijds. De kracht zit in een miniem verschil met een fenomenale uitwerking. We leggen het je uit... Met de Wet van Aantrekking leer je wat je als mens moet doen om dingen aan te trekken die je graag zou willen. Je doet alsof het zo is en vervolgens zou je dat wat jij graag wil in jouw leven aantrekken.

Een voorbeeld: stel dat er een persoon is die aan het einde van het jaar een miljoen euro wil hebben aangetrokken. Deze persoon gaat op een bank werken. Dan heeft hij weliswaar dat miljoen (en meer) aangetrokken, maar het geld is niet van hem persoonlijk.

Wij hebben het in de materie-denkwijze over de Wet van Ontvangen. In de Wet van Ontvangen staat datgene wat is, nádat je jouw gewenste situatie hebt ontvangen, centraal. De Wet van Ontvangen gaat een stapje verder dan de Wet van Aantrekking; belééf jouw gewenste situatie alsof deze al ontvangen is en ga van daaruit verder. Communiceer deze belevenis (van als je jouw gewenste situatie al ontvangen hebt) aan Het Bewustzijn om voor jou daadwerkelijk te produceren om te ontvangen.

 

Voor Het Bewustzijn zijn realiteit en verbeelding allebei waar.

Fake it till you make it!

 

Als mens let je alleen op signalen die op je afkomen waarnaar je gaat handelen. Om nog even bij het voorbeeld te blijven: beleef je miljoen alsof je al in het bezit ervan bent en al aan het besteden bent. Alsof het al zo ís. Dit geldt ook voor je peace of mind, je gezondheid, je relaties.

 

 

-Q-     'Ik weet helemaal niet wat mijn gewenste situatie is. Hoe kom ik erachter wat mijn gewenste situatie is?'

-A-     Je weet heel goed wat je niet wil, maar je weet absoluut niet wat je gewenste situatie is. Dit komt omdat je als mens vaak onwetend bent van het bestaan van het ontvangen van je gewenste situatie. Je leeft gewoon je leven. Je denkt niet eens na over de mogelijkheid dat je jouw gewenste situatie überhaupt zou kunnen ontvangen! Als je niet kan bedenken wat je gewenste situatie is, ligt dat meestal aan het niet kunnen ontvangen; je kunt je niet voorstellen dat dit voor jou is weggelegd en schept allerlei (onbewuste) voorwaarden om het te kunnen ontvangen: ‘Als… dan…’. Omdat jij niet weet wat je gewenste situatie is, geef jij ook geen opdracht aan de producent om het voor jou te produceren, zódat jij het kan ontvangen; je maakt geen gebruik van de producent.

 

Lezers komen er tijdens het lezen van MIJN BOEK achter dat er een producent is van jouw gewenste situatie, zónder dat ze hier iets voor hoeven te doen. Door anders denken en je communicatie aan te passen, ontvang je als lezer jouw gewenste situatie. Vaak gebeurt dit op miraculeuze wijze die je zelf van tevoren niet hadden kunnen bedenken. Eigenlijk is deze materie-denkwijze ongelooflijk simpel!

 

 

-Q-     'Eckhart Tolle en mindfulness hebben het over het moment NU. In MIJN BOEK gaat het vooral over ‘morgen’. Waarin zit het verschil?”

-A-     Als wij vragen ‘Hoe gaat het met je?’ is je antwoord gebaseerd op jouw huidige situatie, jouw realiteit, gebaseerd op je waarneming en ervaring. Jouw gewenste situatie kan niet gebaseerd zijn op datgene wat is, wat er op dit moment is. Want ‘wat is, is dat wat er is’. Er is geen gisteren en er is geen morgen. Er is NU niets. Jouw gewenste situatie is gebaseerd op datgene wat komt. Vanuit NU ga je verder met jouw gewenste situatie. Doe je dit niet? Dan reproduceer je alles voor jezelf. Dit is overigens volstrekt prima als dit jou dient, maar de praktijk is dat veel mensen niet het leven leiden wat zij wensen.

Gisteren is niet meer dan een gedachte. Morgen is niet meer dan een gedachte. We hebben alleen als mens de arrogantie te denken dat NU meer is dan een gedachte...

 

Een voorbeeld: Morgen heeft niets te maken met vandaag, tenzij jij die keuze maakt. AIs jij een slechte dag hebt vandaag, dan betekent dit niet automatisch dat morgen ook een slechte dag is. Als jouw gewenste situatie is dat je geniet en het naar je zin hebt, heb je meer kans dat morgen een goede dag is.

 

 

 

***
They have discovered dark matter and anti-matter. 
MY BOOK says: it all doesn't matter
*