Het gaat allemaal om het vertrouwen dat je gewenste situatie er al is. Voordat ik het boek las, zat ik namelijk vast in de dagelijkse sleur en de worstelingen in mijn bedrijf. Krijg ik volgende maand wel klanten? Hoe krijg ik genoeg geld om rond te komen. Ik ben tijdens het lezen veel bewuster geworden over deze gedachten waardoor ik nu beter zaken achter me laat en minder focus op mijn huidige situatie. Het pad naar je gewenste situatie kan spannend zijn, maar met oefening en met de inzichten uit het boek weet ik zeker dat iedereen het kan.
Klik hier om de volledige recensie van Anna Husson te lezen.
--
Dankbaar voor ‘Mijn Boek’. Geweldige tool om nog meer vanuit Het Bewustzijn ‘te zijn’. Berend en Diana hebben samen op een simpele manier uitgelegd hoe het werkt. Al vele malen bijzondere dingen meegemaakt en nog steeds elke minuut aan het meemaken dat vanuit Het Bewustzijn alles mogelijk is!
‘Lo sono la coscienza.’
Mariska Butter
 
Je voert zelf de regie over je eigen leven. Erg inspirerend om te lezen! Je regisseert, resoneert en communiceert wat je wilt ontvangen.
Na het lezen van Mijn Boek ervaar je alles anders. Bij alles wat je doet. Niets is toeval.
Karin Langhout-Elzinga
 
Mijn Boek helpt je bij het realiseren van verbeeldingen. Het stellen van de juiste vragen en vele goede voorbeelden om de juiste antwoorden te kunnen vinden bij jezelf.
Mijn Boek leest steeds makkelijker op weg naar een heldere boodschap voor jouw gewenste situatie.
Jan Paul
 
Onzekerheid over mijzelf, mijn carrière verloopt niet zoals ik dit van te voren gehoopt had, strubbelingen met betrekking tot relaties, er zijn altijd wel issues die mij bezighouden of waarover ik zelfs pieker zonder dat er ook maar iets verandert.
Mijn Boek helpt mij om beter mijn doelen te bereiken, door ze neer te zetten in tijd en vervolgens los te laten om op een later tijdstip te ontvangen.
Het is een continu proces waarbij soms alles vanzelf lijkt te gaan, maar soms ook totaal niet. En dan is daar weer Mijn Boek om mij weer op het juiste spoor te zetten.
Mijn Boek is prima leesbaar, makkelijk taalgebruik, met genoeg herhaling en met genoeg voorbeelden. Aanrader!
Anita van Wagenveld
 
‘Ontvang jouw gewenste situatie’, de eerste reactie die bij me opkwam was: ‘Graag! Maar hoe?’ Dat heb ik al snel los gelaten. Berend en Diana snappen de vraagtekens en twijfels die bij de lezer worden opgeroepen, vervolgens komt daar elke keer weer een goed antwoord op. Je voelt je als lezer serieus genomen en je gaat het steeds beter begrijpen. Met als resultaat dat je begrippen als ‘Ik ben Het Bewustzijn’ en ‘Dient het mij?’ in elke situatie kunt toepassen. De wetenschap dat ik daar altijd op terug kan vallen biedt mij persoonlijk veel houvast en maakt alles zoveel simpeler en overzichtelijker.
Sherry Kalpoe
 
Ik ben een persoon die handelt vanuit emotie en die keuzes maakt vanuit mijn gevoel.
Vanuit mijn werkgebied heb ik veel te maken met de dagelijkse manifestatie. Er spelen continu zaken door mijn hoofd als: ‘Is er genoeg werk voor morgen?’, ‘En overmorgen?’, personele problemen, etcetera.
Deze dagelijkse sleur hield mij altijd zo vast, waardoor ik zelden kon denken of dromen over volgende week/maand/jaar/jaren.
Door de materie in Mijn Boek ben ik veel bewuster met de dag vandaag bezig en kan ik gemakkelijker loslaten van wat is. De resonantiegedachte alsof je een vakantie boekt en de verbeelding daarbij, zijn mij persoonlijk op het lijf geschreven vanwege het feit dat ik bij het maken van mijn keuzes van nature al emotie gebruik en dit perfect kan toepassen op hetgeen ik wil voor mij en mijn omgeving.
Mijn Boek helpt je de huidige denkwijze te veranderen waardoor je meer bent dan je eigen persoon en eigenlijk dacht je dat al die tijd ook al. Ik ben Het Bewustzijn en dit is Mijn Boek.
Sieb Elzinga
 
Helder, levensveranderend en voor iedereen om mee aan de slag te gaan. Veel mee spelen/oefenen en het gaat zich vanzelf aan je bewijzen… let maar op!
Tessa van Tilburg-Sprockel
 
In Mijn Boek wordt op een heldere, praktische manier een denkwijze uiteengezet waarmee je richting kunt geven aan je leven. Je wordt je bewust van het onderscheid tussen je Menszijn en Het Bewustzijn en door het verkrijgen van inzichten in deze materie kun jij jouw gewenste situatie neerzetten. Iedereen kan hiermee aan de slag. Zie het boek als een handboek, het kan een leven lang mee.
Jeannet Amende
 
Mijn Boek leest makkelijk, met voorbeelden die voor iedereen herkenbaar zijn, zowel privé als werk gerelateerd én met praktische oefeningen. In het begin is het vooral oefenen, maar het is net als met fietsen: ook dat leer je vaak niet in één keer.
Mijn Boek biedt een blauwdruk voor het begrijpen en vormgeven van mijn, en dus jouw, leven!
Mijn Boek bevat zelfs een handig stappenplan, waardoor ook jij jouw gewenste situatie leert ontvangen.
Ik ben dankbaar dat ik Berend en Diana, de schrijvers van Mijn Boek, heb leren kennen. Door hen heb ik antwoord gekregen op vragen die ik had. Ik weet nu steeds beter en meer mijn gewenste situaties te ontvangen.
Phoebe Malakauseya - The Happy Family Club
 
Mijn Boek... geschreven voor mij. Om mij te leren dichter bij mijzelf en Het Bewustzijn te leven. Te gaan voor het volledige potentieel en meer. Want als jij Mijn Boek leest... is het jouw boek. Een reis die je meeneemt om de beste versie van jezelf te worden. Te leren leven in het NU en vrij te zijn van negatieve gedachten. Mijn Boek heeft veel inzichten gegeven en vooral lucht... om te laten dat was is geweest en niet te piekeren over wat nog niet is.
Zoals Berend zegt: je zeilt ook niet op de wind van gisteren!
Lonneke Meijer
 
Ik ben Het Bewustzijn.
Jouw wereld en leven gaat NU veranderen.
Ik ben Het Bewustzijn.
Tijd, wat is tijd, tijd bestaat niet, tijd is bedacht, alleen NU bestaat.
Ik ben Het Bewustzijn.
Te druk, geen tijd, geen geld, door het lezen en toepassen van Mijn Boek is dit NU voorbij.
Ik ben Het Bewustzijn.
Je resoneert vanuit je gedachten en zet, als figurant in je eigen speelfilm, jouw gewenste situatie neer en je zal hem NU in je Menszijn ontvangen.
Ik ben Het Bewustzijn.
Heb 100% verlangen en 100% vertrouwen en communiceer alleen datgene aan Het Bewustzijn wat jou NU dient.
Ik ben Het Bewustzijn.
Alles is NU duidelijk na het lezen en toepassen van Mijn Boek.
Ik ben Het Bewustzijn.
Mijn Boek is NU Mijn Boek.
Ik ben Het Bewustzijn.
Diana en Berend, bedankt dat ik het voorwoord heb mogen schrijven, het is voor mij een hele eer. Mijn wereld en leven is NU voorgoed veranderd, bedankt!
Dirk van den Akker
 
Mijn Boek is een cadeautje; om iedere keer opnieuw te geven en te ontvangen.
Mijn gewenste situatie (be)leef ik al. Ik ervaar bewuster de vrijheid en besef meer dat ik steeds opnieuw keuzes heb in mijn leven ten opzichte van mezelf en de ander.
Door steeds meer te vertrouwen op eigen kracht en af te stemmen op wat mij dient in het hier en nu, leef ik meer in verbinding met mezelf en de ander.
De kracht van het verbeelden blijft me verwonderen en heeft onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden. Mijn Boek heb ik ontvangen als mens en heeft mijn ogen geopend voor het Leven in jouw gewenste situatie.
Willeke Wildeboer-Nijkamp
 
Als gelovige huisarts heeft Mijn Boek mij twee dingen geleerd. Spiritueel lijkt het op wat in de christelijke traditie de Heilige Geest wordt genoemd, maar dan zonder de kaders van de kerk. Concreet is het zeer behulpzaam in mijn werk: het helpt me te focussen op een goede praktijkvoering en in de spreekkamer geeft het me focus om het probleem van de patiënt met aandacht te behandelen. Patiënten snappen ook prima de stappen uit Mijn Boek als ik ze gebruik in mijn gesprekken met hen. In zowel mijn geloof als in mijn spreekkamer heeft de denkwijze van Diana en Berend mij een duidelijke stap in de richting van mijn Gewenste Situatie gebracht.
Huisarts, Zoetermeer
 
Dit boek vertelt over je Menszijn en Het Bewustzijn, begrippen waar ik even aan moest wennen, maar al snel door de heldere uitleg goed begreep. Veel van de inhoud is niets nieuws, maar Mijn Boek beschrijft op een eenvoudige manier processen die ik in het dagelijks leven al zo ervaar. Maar zoveel woorden in Mijn Boek zijn ook nieuw voor mij, geven mij inzicht en inspiratie en maken mijn dagelijks leven lichter en leuker!
Het is voor mij een mooie uitdaging (oefenen, oefenen, oefenen!) mijn aandacht en gedachten te richten op mijn gewenste situatie en te onderscheiden wat mij echt dient. Wat wordt het daardoor rustig in mijn hoofd! Vanuit Het Bewustzijn, waarin we allen met elkaar verbonden zijn, zal Mijn Boek ook jou begeleiden op de spannende weg naar jouw gewenste situatie.
Boek nu, ik wens je een goede reis!
Esther van Amstel
 
Berend en Diana hebben de wetenschap vertaald naar een praktisch handboek over IK, Mijn Boek. Hoe kan IK leven in mijn gewenste situatie in plaats van leven vanuit emoties en (waarde) oordelen over mensen en omstandigheden in zijn/haar leven.
Ik heb Mijn Boek uit. Uitgelezen. Want het boek is zeker niet uit. Het is slechts het begin. Het begin van leven vanuit de gewenste situatie, zonder dat je als mens maar probeert om controle te hebben over gebeurtenissen die zich in jouw leven presenteren. Vanaf het moment dat ik dit inzicht werkelijk ging begrijpen en inbedden in mijn ‘way of life’ merkte ik de omvang en de kracht daarvan. Ik snapte waarom ik in vicieuze cirkels bleef hangen en energie verloor aan mensen waar ik geen invloed op had. Deze inzichten vertalen naar leven vanuit de gewenste situatie vraagt enige oefening en doorzettingsvermogen. Maar het werkt. Niet omdat het een truc is, maar omdat het de natuur is. Het is het bestaan. Zo zit het nu eenmaal in elkaar.
Mijn Boek is een fantastisch handvat om die reis te maken en het leven te ontvangen zoals je wenst.
Dank je wel dat ik Mijn Boek heb mogen lezen en dank je wel dat we samen optrekken.
Raymond Gruijs