Sabine Willemsen

 

Even voorstellen…   Al een aantal jaren ben ik op verschillende momenten en gelegenheden in gesprek met Berend. Steeds op elkaars pad en toen was daar Mijn Boek...voor een leven in jouw gewenste situatie.
Mijn hele leven voel en weet ik dat toeval niet bestaat en daar was het antwoord.  Getrouwd met mijn lieve vrouw en trotse moeder van een dochter en zoon geniet ik van het leven. Met veel passie, positiviteit, enthousiasme en een lach ga ik elke dag tegemoet.

Waarom wil je de training 'Leven in jouw gewenste situatie' gaan geven?   Al jaren mag ik het prachtige vak van trainer, coach beoefenen en dit is natuurlijk een kans die enorm past in mijn gewenste situatie. 
Vele mensen inspireren en meenemen in de denkwijze die zorgt voor een leven in je gewenste situatie. Dit gun ik iedereen, echt iedereen. 
Met veel liefde en zorg werken Yvonne en ik als team samen om dit te bewerkstelligen. En wat genieten wij hier intens van. 

Wat is voor jou het grootste inzicht dat je hebt gekregen na het lezen van Mijn Boek?   Bij de eerste keer lezen van Mijn Boek maakte mijn hart een sprongetje en kreeg ik steeds meer rust in mijn leven, heerlijk. Mijn gezin nam ik hierin mee en er ontstond nog meer harmonie. 
Elke keer wanneer ik Mijn Boek lees blijven mijn inzichten in de denkwijze groeien en krijgt het leven in mijn gewenste situatie steeds meer vorm. 
Het geeft mij zo een fijn gevoel dat ik zelf bepaal of iets mij dient, zo verhelderend en bevrijdend.

Waarvoor mogen we je ’s nachts wakker maken?   Eerlijk gezegd ben ik gek op mijn nachtrust en dient :-) mij dit enorm. 
Maar voor een goed gesprek ben ik altijd beschikbaar, dag én nacht.